Paul Kersten: v o o r p a g i n a

Paul Kersten

Academisch geschoold, pragmatisch en een hands-on mentaliteit.

Atheneum [79-'85] ~ Op de scholengemeenschap St. Ursula in Horn hield ik de klassieke talen op het gymnasium al na een jaar voor gezien. Uiteidelijk koos ik voor Atheneum A. Reden: alleen daarbij was het mogelijk om de combinatie van Wiskunde I met Economie I en II te maken, met het oog op een studie economie...

Propedeuse en Doctoraal Bedrijfseconomie ['85-'90] ~ Aan de Rijksuniversiteit Limburg (tegenwoordig Maastricht University) studeerde ik vlot af in de richtingen Organisatiekunde en Marketing. Ik volg er ook vakken op financieel gebied en internationaal management. Deze brede oriëntatie hou ik mijn hele carrière.

CPIM, CIRM ['90-'93] ~ Certified Production and Inventory Management en Certified Integrated Resources Management. Deze certificering van Apics werd door mijn eerste werkgever ['90-'93] ondersteund. Ik gaf zelf trainingen en ging vervolgens samen met mijn studenten naar de examens om ook zelf gecertificeerd te worden.

Autodidact ~ Ik blijf me voortdurend verder ontwikkelen, in kennis en vaardigheden. Leren uit de praktijk van mijn vakgebied, vakliteratuur bijhouden. En zelf diverse vaardigheden ontwikkelen, o.a. voor publiceren en webontwikkeling.

© Paul Kersten ~ Geactualiseerd: 20 februari 2021